جشواره بزرگ والکس
کد خبر: ۷۳۵۵۲۳
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۵
طبق اعلام قبلی
توییتر اعلام کرده بود برای همیشه با «Fleet»، قابلیت مشابه استوری اینستاگرام در تاریخ ۱۲ مردادماه خداحافظی می‌کند و در نهایت تصمیم خود را عملی کرد.

گروه IT: توییتر حدود یک ماه قبل اعلام کرده بود برای همیشه با «Fleet»، قابلیت مشابه استوری اینستاگرام در تاریخ ۱۲ مردادماه خداحافظی می‌کند و در نهایت تصمیم خود را عملی کرد.

توییتر با Fleet، قابلیت مشابه استوری اینستاگرام رسما خداحافظی کرد

به گزارش بولتن نیوز به نقل از دیجیاتو، در حال حاضر Fleets کماکان روی نسخه اپلیکیشن موبایل توییتر نمایش داده می‌شود ولی کاربران نمی‌توانند محتوای جدیدی را از طریق آن مشاهده یا ارسال کنند. هرچند گفته می‌شود برخی کاربران هنوز به این ویژگی دسترسی دارند و برای آنها غیرفعال نشده است. انتظار می‌رود قابلیت مربوطه به‌زودی برای همه کاربران توییتر غیرفعال شود.

این قابلیت حدود ۹ ماه قبل به این پلتفرم اضافه شد که به واسطه آن کاربران توییتر می‌توانستند همچون کاربران اینستاگرام، محتوای مورد نظر خود را در قالب استوری با دیگران به اشتراک بگذارند. محتوای Fleets نیز همانند استوری اینستاگرام بعد از گذشت ۲۴ ساعت به صورت خودکار از قسمت مربوطه حذف می‌شد. این قابلیت ابتدا در دسترس کاربران برزیلی قرار گرفت ولی به مرور زمان، سایر کاربران نیز به آن دسترسی پیدا کردند.

توییتر با Fleet، قابلیت مشابه استوری اینستاگرام رسما خداحافظی کرد
با وجودی که کاربران از استوری اینستاگرام استقبال خوبی نشان می‌دهند، ظاهرا این الگوبرداری برای توییتر پاسخگو نبود تا جایی که باعث شد این پلتفرم تصمیم بگیرد به دلیل عدم استقبال کاربران برای همیشه با آن خداحافظی کند.

در حال حاضر امکان حذف خودکار توییت‌هایی که قبلا منتشر شده وجود ندارد، ظاهرا این پلتفرم در تلاش است تا با معرفی ویژگی جدیدی این امکان را در اختیار کاربران قرار دهد تا بتوانند برخی توییت‌ها را پس از مدت زمان مشخصی به صورت خودکار از حساب کاربری خود حذف کنند.

طی مدتی که Fleets در دسترس کاربران بود، توییتر چندین ویژگی جدید به آن اضافه کرد تا به کمک آن کاربران بتوانند محتوایی در قالب GIF نیز نمایش داده، برچسب‌گذاری کرده و رنگ متن را تغییر دهند. حتی این امکان برای کاربران فراهم شد بتوانند با ایموجی به Fleets واکنش نشان دهند و حتی در قالب دایرکت مسیج بعد از مشاهده Fleets با سایر کاربران ارتباط برقرار کنند.

اما تمام این تلاش‌ها نتیجه خوبی نداشت و تیم پشتیبان Fleets با انتشار پستی تایید کرد که تعداد افرادی که از این ویژگی استفاده می‌کنند، کمتر از حد انتظار است و به همین دلیل این پلتفرم تصمیم گرفته قابلیتی که چندان طرفدار ندارد را برای همیشه غیرفعال کند.

منبع: دیجیاتو

شما می توانید مطالب و تصاویر خود را به آدرس زیر ارسال فرمایید.

bultannews@gmail.com

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر :
تلگرام
اینستا
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین عناوین