کد خبر: ۴۶۰۲۹۳
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۷
روش هایی در تلگرام وجود دارد که میتوانید بفهمید از طرف مخاطتان بلاک شده اید یا یا اتفاق دیگری افتاده است که در این ترفند با آنها آشنا خواهید شد.
به گزارش بولتن نیوز، در نرم افزار تلگرام که محبوب ترین پیام رسان در بین ما ایرانی هاست برخی ترفند ها وجود دارد که میتواند به ما در استفاده بهتر از آن کمک کند.
 
یکی از مشکلاتی که وجود دارد آن است که سخت است بفهمیم که مخاطبمان ما را بلاک کرده است یا پیام ما را ندیده است و یا حتی کلا اکانتش را حذف کرده است.
 
برای حل این مشکل باید ببینیم در هر حالت چه تغییراتی در صفحه آن فرد برای ما پیش می آید.
 
1- اگر مخاطب صرفا پیام ما را ندیده باشد .

  •     در لحظه ارسال پیام تیک اول میخورد
  •     عکس پروفایل مخاطب برای ما قابل رویت است
  •     آخرین بازدید مخاطبمان یا مشخص است یا last seen recently است. یا حداکثر کمتر از یک یا چند ماه است.

نکته: ممکن است این فرد حذف اکانت نکرده باشد اما صرفا نرم افزار تلگرام را کمتر از 6 ماه قبل حذف کرده  و دیگر نصب نکرده باشد . که از آخرین بازدید او تنها قابل حدس است.

2-اگر بلاک شده باشید:

  •      عکس پروفایل مخاطب غیرقابل مشاهده خواهد شد.
  •     پیام های ارسالی از طرف ما تنها یک تیک خواهد خورد. (اگر شما را از بلاک خوارج کند هم آن پیام ها یک تیک باقی خواهند ماند)
  •      آخرین بازدید مخاطبمان " last seen is a long time ago "  خواهد شد .

3- اگر مخاطبمان اقدام به حذف حساب کاربری تلگرامش کرده باشد.

  •      عکس پروفایل مخاطب غیرقابل مشاهده خواهد شد.
  •     در کنار پیام ارسالی عکس یک ساعت می آید و تیک اول نخواهد خورد ( حتما از وصل بودن اینترنت خود مطمئن باشید)
  •     نام کاربری به Unknown یا Deleted Account
  •     آخرین بازدید مخاطبمان " last seen is a long time ago "  خواهد شد .

 
در نتیجه برای مشخص شدن وضعیت مخاطبتان به ویژگی های آن شخص و تفاوت حالت های بالا توجه داشته باشید.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
برچسب ها: تلگرام ، بلاک ، مخاطتان

شما می توانید مطالب و تصاویر خود را به آدرس زیر ارسال فرمایید.

bultannews@gmail.com

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر :
تلگرام
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین عناوین