کد خبر: ۸۸۹۵۷۳
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار:
‍‍‍ پ پ ‍‍‍

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز به روی تردد شناورها بسته خواهد شد

قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد تنگه هرمز به روی تردد شناورها بسته خواهد شد. این نهاد در بیانیه خود، آنچه را بدعهدی آمریکا در اجرای تعهدات و تداوم اقدامات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان خواند، از دلایل این تصمیم عنوان کرد.
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز به روی تردد شناورها بسته خواهد شد

گروه سیاسی،قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا با صدور بیانیه‌ای از تصمیم برای بستن تنگه هرمز به روی تردد شناورها خبر داد.

 

به گزارش بولتن نیوز ،در ابتدای این بیانیه، آیه ۱۲ سوره توبه مورد استناد قرار گرفته است:

 

«وَإِنْ نَكَثُوا أَيْمَانَهُمْ مِنْ بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَطَعَنُوا فِي دِينِكُمْ فَقَاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ ۙ إِنَّهُمْ لَا أَيْمَانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَنْتَهُونَ»

 

ترجمه: «و اگر پس از پیمان خود، سوگندهایشان را شکستند و در دین شما طعنه زدند، با پیشوایان کفر بجنگید؛ چرا که آنان را هیچ پیمانی نیست، باشد که بازایستند.»

 

در ادامه بیانیه آمده است:

 

«نظر به بدعهدی‌ و پیمان‌شکنی آشکار آمریکا نسبت به عدم اجرای بند اول تفاهم‌نامه پایان جنگ، و در واکنش به نقض بی‌وقفه و مستمر آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان و کشتار بی‌رحمانه و آوارگی صدها هزار نفر از مردم مظلوم این سرزمین و همچنین با توجه به عدم عقب‌نشینی نیروهای اشغالگر صهیونی از اراضی جنوب لبنان، اعلام می‌دارد تنگه هرمز به روی تردد شناورها بسته خواهد شد.»

 

بر اساس این بیانیه، بسته شدن تنگه هرمز «گام اول» در پاسخ به آنچه عهدشکنی دشمن عنوان شده، توصیف شده است.

 

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا همچنین تأکید کرده است:

 

«متذکر می‌گردد این گام اول پاسخ به عهدشکنی دشمن است و در صورت ادامه تجاوز، گام‌های بعدی برای پایبند کردن دشمن به اجرای تعهدات برنامه‌ریزی و اقدام خواهد شد.»

شما می توانید مطالب و تصاویر خود را به آدرس زیر ارسال فرمایید.

bultannews@gmail.com

انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۰
0
0
آمریکایی ها به لطف دیپلماسی التماسی دولتهای اصلاحات خواسته های خودرا در اول ونقدا دریافت میکنند واز انجام تعهدات خودبا دبه در آوردن طفره میروند روندی که از اول انقلاب با آزادی کروگانهای آمریکایی در لبنان توسط رفسنجانی تا بتن ریزی دولت حسن روحانی در راکتور آب سنگین اراک بدون کوچکترین انجام تعهداتشان همچنان ادامه دارد و شرق ستیزان غرب دوست در دولت آنرا تئوریزه و تکرار میکنند
علیرضا رضوان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۰
0
0
وقتی که امریکا هیچ بندی از بندهای توافق را اجرایی نکرده و از منطقه هم خارج نشده و کشتی هایش در دهانه دریای عمان ایستاده و فقط حالا مزاحم تردد نمیشوند ، چرا هیئت برای مذاکره به ژنو رفت؟!
آخه این چه منطقی است که امروز تنگه را می بندیم، هیچ بندی از توفقات هم اجرا نشده و حالا ترامپ میگوید که بعد از 60 روز امریکا عوارض از تنگه هرمز میگیرد!!!!! بعد این آقایان بلن شدند رفتند التماس برای پیگیری بندهای توافقات!!!!!
ذلیلانه و خفت بار نیست؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۱
0
0
این بار برخلاف گذشته امتیاز بزرگ یعنی تنگه هرمز در دستان توانمند میدان است امتیازی که دشمن را وادار به عقب نشینی ظاهری کرد ولی با رها کردن قلاده سگ وحشی صهیون بتدریج در پی تداوم فشار نظامی بر بازوان محور مقاومت بود که خوشبختانه رشته کار در دست رهبری و میدان است وخناسان دست شان در خدمت به دشمن کوتاه است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۱
0
0
اسرائیل وترامپ تمام خط قرمز ها را در مورد ایران کنار گذاشته اند وحمله اتمی با توجه به تهدید ها و جنگ آخر الزمانی سگ افسار گسیخته صهیونیسم بعید نیست اورانیم غنی شده ایران تنها عامل باز دارنده این وحشیگری وحشتناک برای نابودی شهرهای موشکی وتوان دفاعی ایران است نباید اختیار آن در دست بدیم بره های غربی در دولت باشد سازمان انرژی اتمی باید از دولت منفک ودراختیار سپاه وارتش قرار گیرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۱
0
0
مثل حسن روحانی رفتار نکنيد

آقای روحانی، تیم مذاکره‌کننده‌اش را به ژنو میفرستاد و بعد با رسانه‌ها مصاحبه می‌کرد که خزانه خالی است و مشکل کم‌آبی هم به تحریم ربط دارد و...

حالا هم وقتی مذاکره‌کنندگان راهی سوئیس شده‌اند، رئیس دولت از اینکه 50 روز است یک بشکه نفت نفروخته‌ایم و از ریختن مردم به خیابان می‌ترسیم حرف می‌زند!

کاش نعل به نعل، همان مسیر غلط گذشته را طی نکنیم.
کاش موضع مذاکره‌کنندگان خود را پای میز مذاکره تضعیف نکنیم.
پیام ضعیف، منتج به عدم عمل به تعهدات‌‌تان به رهبری و مردم می‌شود.
رعایت کنید...
نظر شما

آخرین اخبار

پربازدید ها

پربحث ترین عناوین